بررسی انواع کامیون حمل بار و اسباب کشی
وجود کامیون های باربری نامناسب برای حمل حجم بار خاص موجب می شود مشتری متحمل به پرداخت هزینه اضافی شود زیرا ابعاد گوناگون خودروها میزان سوخت متنوعی ا مصرف می کنند. بنابراین تصمیم بر این شد که در این مقاله انواع کامیون حمل بار را جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان برای انتخاب مناسب وسیله مورد نظر برای اسباب کشی معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.
کامیون چیست؟
یکی از مهم ترین بخش های باربری استفاده از وسایل نقلیه مناسب و انواع کامیون در ابعاد و انواع گوناگون است. این وسیله کاربردی کامیون نام دارد که بخش بارگیر آن به کشنده متصل می شود و قابلیت حم حداقل 66 تن به بالا از لوازم را دارد. چنانچه درخواست حمل بار بیشتری از حداقل میزان تعیین شده داشته باشید لازم است اقدام به انتخاب خودرو از میان اعنواع بزرگتر بنمایید.
اهمیت انتخاب کامیون باربری مناسب چیست؟
- انتخاب بهترین نوع از میان انواع کامیون حمل بار موجب به صرفه جویی در هزینه می شود.
- در صورتی که ابعاد خودروی باربری مناسب باشد از بروز اتفاقاتی نظیر تخلیه بار و درخواست خودروی مناسب تر پیشگیری می کند.
- در برخی از موارد مشاهده شده که افراد به علت درخواست خودروی نامناسب و عدم جاگیر شدن کامل لوازم ناچار به فروش و یا دور ریختن تعدادی از وسایل بلا استفاده می شوند.
پیش از انتخاب خودروی باربری مناسب به چه نکاتی باید توجه شود؟
- نوع بار: این که کالا سنگین است یا سبک در انتخاب خودرو بسیار تاثیر گذار است و بایستی حتما به آن توجه شود
- میزان مسافت: برخی از خودرو ها برای مسافت های طولانی مناسب نیستند به همین علت لازم است در ابتدای سفارش خدمات به انتظاراتی که دارید اشاره کنید.
- زمان تحویل: چنانچه سرعت انتقال کالا از اهمیت بیشتری برخوردار است باید اتومبیلی انتخاب شود که قابلیت حرکت در سرعت بالا را داشته باشد.
- و..
آشنایی با انواع کامیون حمل بار و باربری
کامیون مجهز به اتاق
قسمت بارگیر این کامیون ها دارای دیواره های بلند می باشد که ارتفاع آن در حد استاندارد 1.5 متر می باشد که ممکن است مجهز به سقف باشد یا خیر
کامیون های دارای لبه
دیواره های قسمت بارگیر این نوع کامیون نسبت به کامیون اتاق دار کوتاه تر است به صورتی که طبیعتاً اندازه آن به 80 سانتی متر می رسد.
کامیون های تیغه دار
کامیون های تیغه دار بخش بارگیر آن به وسیله تیغه های طولی نما به دو نیمه تقسیم می شود که ظاهری متفاوت با انواع دیگر به آن می دهد.
کامیون های مجهز به کفی
در قسمت بارگیر این کامیون ها هیچگونه دیواره ای مشاهده نمی شود و از آن بیشتر در حمل لوازم راهسازی و ماشین آلات صنعتی استفاده می شود.
کامیون های مسقف
این نوع کامیون در برگیرنده تمامی انواع موجود است که سقف آن به وسیله فلز و یا پارچه ای مخصوص پوشیده شده است.
کامیون های مجهز به سرد کن
بخش بارگیر این نوع کامیون ها پوشیده از فلز است و در درون آن یخچال هایی به منظور نگهداری مواد فاسد شدنی تعبیه شده است.
کامیون مخزن دار
کامیون های دارای مخزن مجهز به بخش بارگیر سرپوشیده برای حمل انواع مایعات مانند نفت، گازوئیل، آب و.. می باشند.
کامیون های بونکر
این مدل کامیون دارای محفظه ای سرپوشیده می باشند که این ویژگی شرایطی ایده آل برای حمل بار فله ای ایجاد می کند.
کامیون مخلوط کن یا میکسر
نوعی دیگر از انواع کامیون حمل بار است که در قسمت بارگیر آن به جای اتاق، محفظه ای مخلوط کن مانند تعبیه شده است به همین علت از آن برای جا به جایی مواد آماده سازی شده بتون که نیاز دارد به صورت مکرر تا مقصد هم بخورد تا از خشک شدن آن جلوگیری شود استفاده می شود.
از دیگر انواع کامیون حمل بار می توان به کمپرسی، کامیونت، خاور، ون باربری و کشنده اشاره کرد. این موارد هر کدام به نوبت خود می توانند در ارائه بهترین نوع خدمات موثر واقع شوند. در کنار این مدل کامیون ها ممکن است از انواع موتور، نیسان، وانت بار نیز در باربری کمک گرفته شود.
از این که تا پایان این مقاله معرفی انواع کامیون حمل بار نیز با ما همراه بودید بسیار سپاس گذاریم امید است که از خواندن مطالب رضایت کامل را داشته باشید و اطلاعات خوبی را از این طریق به دست اورده باشید.
پاسخ بدهید